Over Lexteq


Concreet en praktijkgericht

Lexteq verzorgt postacademische juridische cursussen.

Diepgang en inzicht kennen geen grenzen. U bent al specialist op uw rechtsgebied. Maar u wilt zich verder ontwikkelen en het begrip van de regelgeving vergroten. Eerder oplossingen zien, nieuwe paden leren kennen. Het is de missie van Lexteq om dit mogelijk te maken. Met cursussen over juridische onderwerpen die ertoe doen en die relevant zijn voor de rechtspraktijk.

De focus bij de selectie van onderwerpen ligt op marktregulering in brede zin. Marktpartijen hebben te maken met steeds meer toezicht op allerlei terreinen. Het wordt voor hen – én hun adviseurs – steeds belangrijker om hier een goede weg in te vinden. Een helder begrip van het toezichtkader is daarvoor een eerste vereiste. Net als inzicht in de positie en bevoegdheden van de toezichthouders.

De docenten hebben ruime ervaring binnen hun vakgebied en zijn werkzaam in de rechtspraktijk, bijvoorbeeld als advocaat. Tijdens de opleidingen wordt gewerkt met casusposities en opdrachten. Lexteq gelooft dat kennisoverdracht het beste werkt door actieve betrokkenheid van de deelnemers aan een opleiding. Hoewel online cursussen soms een uitkomst zijn, heeft een fysieke setting de voorkeur vanwege de mogelijkheden tot interactie.

Na het volgen van een cursus krijgt de deelnemer een certificaat van deelname met vermelding van de netto cursusduur. Op basis hiervan kunt u, indien van toepassing, bepalen hoeveel opleidingspunten u kunt rekenen. Deelnemers wordt verzocht een evaluatieformulier in te vullen, zodat wij kunnen leren van uw feedback.

Wij kijken ernaar uit u op een van onze cursussen te ontmoeten.

Waarom Lexteq?

• Innovatieve aanpak
• Gespecialiseerde docenten
• Actuele onderwerpen
• Focus op interactie

In-company cursussen

Lexteq verzorgt op verzoek graag in-company cursussen binnen uw onderneming.

Neem hiervoor contact op met Lexteq:
incompany@lexteq.nl

Contact

Lexteq B.V.

Postbus 15814

1001 NH Amsterdam

T: +31 (0)20 82 080 82

M: info@lexteq.nl

K.v.K. Amsterdam ‎60451823

BTW 853916767 B 01


Vind ons op:

Stuur een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.